Toestellen
01 november 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 uitgepakt en Symbian^3 demonstratie

De Nokia C7 is de tweede Symbian^3 smartphone in de winkels. Officieel zou hij pas deze week te koop zijn, maar hij is al op diverse plekken, zowel on- als offline, in de schappen gespot. Ik denk dat vooral de sttijlvolle vormgeving kan gaan bijdragen aan het succes ervan. We zullen zien.

Hieronder nog een uitpak- en demo-video van zowel het toestel als de Symbian^3 UI. Zonder gesproken commentaar, maar mét een gezellig achtergrondmuziekje ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=VICVprR4u-Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.