Toestellen
11 oktober 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 op weg naar de winkels

Nokia heeft vanochtend bekend gemaakt dat haar tweede Symbian^3 toestel vanaf nu verscheept gaat worden. Dit betekent doorgaans dat het toestel enkele weken later in de (online) shops zal verschijnen.

De Nokia C7 werd vier weken geleden officieel onthuld tijdens Nokia World. Toen werd al geroepen dat de C7 nog dit jaar op de markt zou komen, maar bij Nokia weet je dat natuurlijk nooit zeker. Nu dus wel ;-) De specs en een hands-on video van de Nokia C7 kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.