Entertainment
28 oktober 2011 - Ron Smeets

Nokia C7 in kunstarm

Een Britse man met een kunstarm heeft een bijzondere manier gevonden om zijn mobiele telefoon, een Nokia C7, makkelijker te kunnen gebruiken.

Met medewerking van de Finse fabrikant heeft hij het toestel namelijk in zijn kunstarm laten inbouwen. Dit zou wel eens opvolging kunnen krijgen. Erg innovatief en een bijzondere handige oplossing.

Aanvankelijk wilde Trevor Prideaux overigens een iPhone in zijn kunstarm laten verwerken. Helaas voor hem bleek Apple niet bereid om een aangepaste iPhone, zonder de standaard behuizing, te leveren. Dom van Apple en kudos voor Nokia!

Nokia-C7-Kunstarm-a Nokia-C7-Kunstarm

Meer foto's kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.