Toestellen
05 oktober 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 demo video

De Nokia C7 was een van de nieuwe Symbian^3 toestellen die de Finse fabrikant medio september op Nokia World in Londen presenteerde. Het is zonder enige twijfel een van de fraaist vormgegeven modellen die Nokia de afgelopen maanden uit haar hoge hoed getoverd heeft.

Ik maakte in Londen zelf ook al een (korte) hands on video van de C7. Hieronder kun je een promotie filmpje van het toestel bekijken dat door de Finnen zelf gemaakt is. Enjoy!

NOKIA C7 from Brokendoll on Vimeo.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.