Nieuws
20 oktober 2010 - Ron Smeets

Nokia C7 begin november in de winkels

De Nokia C7 was, vanwege het strakke design, een van de verrassingen die de Finnen vijf weken geleden in Londen onthulden. De volgende verassing was om te horen dat dit Symbian^3 toestel niet pas over x maanden op de markt zou komen (zoals dat vaker het geval is bij Nokia), maar al over enkele weken.

Welnu, Nokia heeft woord gehouden. Nadat een dag of tien al bekend werd dat de C7 op weg was naar de winkels heeft de Finse fabrikant nu bevestigd dat het toestel vanaf begin november in de Nederlandse winkels zal liggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.