Toestellen
22 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia C6 vs Nokia N97

De Nokia C6 is eigenlijk niet echt te vergelijken met de N97. De een is namelijk een mid-range C-Series terwijl de ander een high-end N-Series model was, althans toen de N97 voor het eerst op de markt kwam.

De reden dat de Franse boys van Blog-N97 deze twee toestellen toch met elkaar vergelijken heeft natuurlijk te maken met het feit dat beide Nokia's voorzien zijn van een (slide-out) qwerty toetsenbord en het Symbian S60 Touch OS. Enfin, voor iedereen die een beetje Frans kan verstaan is onderstaande video wellicht leuk om te bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=LBBpq8ttwtg
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.