Toestellen
21 november 2010 - Ron Smeets

Nokia C6-01 van dichtbij bekeken

De derde Symbian^3 telefoon die Nokia deze dagen in de winkels heeft liggen is de, eveneens in Londen gepresenteerde, C6-01. Niet te verwarren met de 'oude' C6 van eerder dit jaar ;-) De nieuwe C6-01 heeft, in tegenstelling tot zijn voorganger, geen uitschuifbaar qwerty toetsenbord.

Voor de vroege vogels op deze zondag ochtend staat hieronder een uitpak en hands-on video, zonder gesproken commentaar, gemaakt door een dame die net bij een nagelstudio geweest was ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.