Geruchten
16 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia C6-01 even online?

Het is een beetje komkommertijd zo midden in de vakantie. Wellicht dat ze bij de Nederlandse webshop van Nokia daarom dachten "ach laten we eens een nog niet aangekondigd toestel online zetten" ;-) Of het was een foutje van de beheerder van de site, dat kan natuurlijk ook.

Hoe dan ook, gisteren was heel even de Nokia C6-01 te zien op de shopsite van de Finse fabrikant hier in Nederland. Niet te verwarren met de reeds aangekondigde C6(-00). Het plaatje stond overigens wel op de productpagina van de C6. Inmiddels zijn de plaatjes alweer ofline gehaald maar gelukkig niet voordat de boys van PortableGear er uitgebreid screenshots van gemaakt hadden.

De vraag is natuurlijk of dit inderdaad de C6-01. Het definitieve antwoord daarop hebben de Finnen alleen zelf. Volgens PortableGear is de kans echter groot dat dit de mogelijke opvolger, of broer, van de huidige C6 zal worden. We zullen zien.  Nokia-C6-01-Zwart-Rumor-1507

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.