Geruchten
04 februari 2010 - Ron Smeets

Nokia C5 specs en foto's gelekt

De geruchten dat Nokia met een C-Series toestel zou gaan komen zijn niet nieuw. De uitgelekte foto's van wat de Nokia C5 zou moeten worden wel ;-)

De foto's (hiernaast en -onder) doken gisteren online op, samen met enkele specs van dit, eerste, Nokia C-Series toestel dat, als de geruchten kloppen, in Barcelona gepresenteerd gaat worden.

Qua specs wordt gesproken over een toestel met Symbian S60v3, een 3.2 megapixel camera, 2.2 inch QVGA display, mircoSD geheugenkaart optie, GPS/A-GPS, 3.5mm audio aansluiting en ingebouwde FM Radio. Kortom een mid-range modelletje. nokia-c5-03 nokia-c5-05 nokia-c5-09

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.