Toestellen
08 december 2010 - Ron Smeets

Nokia C5-03 van dichtbij bekeken

Een kleine twee maanden geleden werd de Nokia C5-03 officieel gepresenteerd. Deze mid-range C-Series valt vooral op vanwege het feit dat hij uitgerust wordt met de vorige Symbian versie, S60 Touch (5th edition), in plaats van het nieuwere Symbian^3.

dDe C5-03 komt begin 2011 op de markt. Een Hongaarse website kon het toestel al even van dichtbij bekijken. Natuurlijk hebben ze daar ook een video van gemaakt ;-) Zonder commentaar, dat wel. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.