Geruchten
23 januari 2010 - Ron Smeets

Nokia C3 en C5 presentatie op 26 januari?

In de zomer van 2009 gingen al de eerste geruchten over de mogelijke komst van een nieuwe toestelfamilie van Nokia, de C-Series. Tegelijkertijd werd toen ook gesproken over de X-Series en zoals we inmiddels weten hebben de Finnen inmiddels al de X3 en X6 geintroduceerd.

Nieuwe geruchten, afkomstig uit Indonesië, spreken nu van de komst van twee nieuwe toestellen, de Nokia C3 en C5, ofwel de eerste C-Series modellen.

Als de geruchten kloppen dan bestaat de kans dat deze toestellen op 26 Januari officieel aangekondigd gaan worden. We zullen zien. Veel meer is over de twee toestellen nog niet bekend. De Nokia C3 zou onder andere uitgerust worden met WiFi, Bluetooth en quad-band GSM. De C5 heeft daarentegen geen WiFi maar wel HSPA support. Als de geruchten kloppen, natuurlijk. Nokia-C3-C5-Cseries

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.