Accessoires
08 oktober 2009 - Ron Smeets

Nokia Booklet 3G vanaf 22-10 voor €249 bij O2 in Duitsland

Nokia's eerste netbook zal binnenkort in de Duitse winkels verschijnen. Vanaf 22 Oktober kunnen klanten van O2 de Nokia Booklet 3G voor 249 Euro, plus een tweejarig mobiel internet abonnement van 20 Euro per maand, aanschaffen.

Klanten die liever een 'flat-fee' mobiel internet abonnement willen (wie niet eigenlijk) moeten 5 euro per maand meer betalen.

Nokia's netbook is, zo blijkt, zeker niet een van de goedkoopste netbook oplossingen op de markt. Van de andere kant heeft hij natuurlijk ook niet de minste specs. Het zal mij benieuwen wat er in Nederland voor gevraagd gaat worden. Ik denk niet dat hij schrikbarend veel goedkoper of duurder zal worden dan bij onze Oosterburen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.