Accessoires
19 december 2009 - Ron Smeets

Nokia Booklet 3G nu ook in Engeland te bestellen

In de Engelse webshop van Nokia kunnen gegadigden voor de Finse Netbook sinds gisteren het apparaat alvast bestellen. Levering volgt dan, naar verwachting, in Januari.

Het prijskaartje van de Windows 7 Booklet 3G van Nokia is met 649 pond, net als bij ons (699 Euro) behoorlijk gepeperd. In Nederland is hij echter nog niet verkrijgbaar. Gezien de prijs zal het mij benieuwen of de Finse Netbook veel verkocht gaat worden.

Die 649 pond is overigens wel de losse toestel prijs. Eerder dook ook al een Duitse aanbieding op. O2 verkoopt de Booklet 3G daar voor 249 Euro in combinatie met een abonnement van 20 Euro per maand.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.