Toestellen
24 augustus 2009 - Ron Smeets

Nokia Booklet 3G gepresenteerd

Na 25 jaar als pionier en leider van de mobile industrie door het 'leven gegaan te zijn' heeft Nokia besloten haar expertise en ervaring ook in de PC markt te gaan inzetten. Dat is, vrij vertaald, zoals Nokia vandaag de komst van haar allereerste Netbook aankondigde, de Nokia Booklet 3G.

Tijdens Nokia World, begin September in Stuttgart, zal Nokia de prijs en beschikbaarheid van deze nieuwe Netbook bekend maken. Voor nu moeten we het dus doen met een aantal plaatjes, specs en een video.

De Nokia Booklet 3G wordt voorzien van het Windows besturingssysteem en heeft een accu die maximaal 12 uur meegaat, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik natuurlijk. De andere specs, voor zover bekend:
- 10 inch display met glazen front
- WiFi
- A-GPS
- 1.25 KG, 2.1cm 'dun'
- 3G connectivity (UMTS/HSPA)
- HDMI aansluiting
- Pre-installed OVI services

http://www.youtube.com/watch?v=fIHWM4liM2g

Nokia-Booklet-3G-b Nokia-Booklet-3G-d Nokia-Booklet-3G-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.