Nieuws
07 februari 2012 - Ron Smeets

Nokia Belle nu beschikbaar voor 'oude' Symbian toestellen

Nokia in Vietnam noemde onlangs zelf 8 februari als een release datum. De afgelopen uren ontvang ik meer en meer berichten dat Nokia Belle, de nieuwste versie van het voormalige Symbian OS, vanaf nu beschikbaar is als update voor de bestaande toestellen (N8, E7 X7, C7 etc) via de Nokia Suite, zo melden diverse lezers ons dus.

Zelf ben ik momenteel op het BlackBerry DevCon event dus ik kan het niet controleren, maar ik ga er van uit dat de berichten kloppen. Mochten er lezers zijn die Belle al hebben kunnen installeren, reageer dan maar. Natuurlijk moet je wel ervoor zorgen dat je de laatste versie van de Nokia Suite hebt. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.