Entertainment
09 september 2008 - Ron Smeets

Nokia als hondenvoer

Een van de laatste plaatsen waar je je Nokia (of elke andere mobiele telefoon) wilt zien eindigen is toch wel de maag van een van je huisdieren.

Nu hebben wij zelf thuis twee tamme ratten dus de kans dat die een van onze mobieltjes oppeuzelen is relatief klein. In een onbewaakt moment zullen ze er hooguit wat plastic vanaf kunnen knabbelen ;-)

Voor de Zuid Afrikaanse eigenaar van een kruising tussen een Doberman en een Deense Dog lag dat even iets anders. Twee weken geleden hield hij zijn Nokia in z'n hand toen de hond het toestel ineens voor een 'Scooby Snack' hield. Een hap en weg was de Nokia.

Omdat het toestel te groot was om op de natuurlijke weg het beest weer te verlaten eindigde Nero op de operatietafel van een lokale dierenarts.

Deze gulzige actie koste de eigenaar van Nero uiteindelijk zo'n 550 Euro voor de operatie en een nieuwe Nokia want die deed het na enkele dagen in de maag van de hond te hebben doorgebracht niet meer.

Foto: Barcroft via The TelegraphGerelateerde links:
Mobieltjes massaal opgeslagen in anus
Hond grijpt wereldtitel in Freestyle categorie GSM Werpen
Hond belt 911 en redt leven van zijn baasje
Na de drugshond nu ook een GSM hond
Vrouw stikt bijna in eigen GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.