Entertainment
24 maart 2009 - Ron Smeets

Nokia Aeon: vroege 1 April grap

Vandaag prijkte op de voorpagina van dagblad De Pers een advertentie van de Nokia Aeon, het concept toestel van Finse afkomst dat al ruim twee en een half jaar 'oud' is.

Als we de advertentie mogen geloven dan is het toestel vanaf volgende week te koop bij onder andere de webshop van bestelmaar punt nl. Daar is de betreffende aankondiging natuurlijk ook terug te vinden (zie afbeelding).

Voordat iedereen nu meteen naar de webshop van bestelmaar gaat moet je wel even weten dat het volgende week natuurlijk 1 April is.

Maar goed, voor wie er toch nog in geinteresseerd is. Volgens de advertentie wordt de Aeon onder andere uitgerust met een 12.1 megapixel camera, GPS navigatie, toushscreen display, 32GB intern opslag geheugen en 'supersnel internet'. En dat alles in een toestelletje dat slechts 9mm 'dik' is. De prijs? 799 Euro.

Zoals gezegd, overduidelijk een 1 vroege April grap. Of zou bestelmaar punt nl zou deze Chinese Aeon kloon bedoelen ;-))

De advertentie uit de krant:
nokia-aeon-depers-02-groot

Foto via Portablegear

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.