Geruchten
01 november 2011 - Ron Smeets

Nokia Ace al in een museum?

Een week nadat Nokia in Londen de eerste twee Windows Phone toestellen presenteerde, de Lumia 800 en Lumia 710, duikt het gerucht over een derde Windows Phone Nokia, waarvan velen in Londen ook al de presentatie verwacht hadden, weer op.

De Nokia Ace is namelijk gezien in het Design Museum van Londen. Althans, daar wordt bij de expositie van 'Nokia products that changed the world' een toestel getoond dat mogelijk de Nokia Ace zou kunnen zijn. Maar voor hetzelfde geld is het een design concept op prototype natuurlijk. Bij geruchten weet je dat nooit zeker.

Afbeeldingen van de Nokia Ace zijn nog niet eerder opgedoken. Wel enkele, onbevestigde, specs:
- 4.3 inch AMOLED Clear Black Display
- 16GB intern geheugen
- 1.4 GHz processor
- HSPA+ en Lte (4G) support
- 8 Megapixel Carl Zeiss Camera met Autofocus
- 1800 mAh accu
- Windows Phone 7.5 Mango+

Hieronder nog de complete foto, en een uitvergroting:

Nokia-Ace-Design-Museum-b Nokia-Ace-Design-Museum-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.