Geruchten
16 september 2011 - Ron Smeets

Nokia 900 Windows Phone 'gevonden'

Nee, dit is niet weer een bericht over een verloren protype maar een slimme ontwikkelaar die bij Nokia in Finland was en daar bij het scannen naar Bluetooth apparaten in de buurt van de Nokia N9 demo applicatie (niet op het toestel zelf dus) een 'Nokia 900 Windows Phone' vond.

Dat zegt natuurlijk nog helemaal niets want iedereen weet dat je een toestel elke 'Bluetooth naam' kunt geven die je maar wilt. Enfin, de ontwikkelaar maakte nog een korte video van zijn 'vondst'. Zolang Nokia die niet offline laat halen kun je hem hieronder zien ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.