Toestellen
17 april 2007 - Redactie MobileCowboys

Nokia 8800 Sirocco Gold

Nokia presenteert de Nokia 8800 Sirocco Gold, een toestel dat is geïnspireerd door de natuur en één van haar mooiste elementen: goud.

De oogverblindende Nokia 8800 Sirocco Gold is gehuld in een glanzende laag 18-karaats goud en combineert tijdloze vormgeving met eigentijdse flair, wat resulteert in een expressie van persoonlijke stijl en elegantie.

De naam Sirocco is ontleend aan de gelijknamige krachtige wind die uit de verzengende Sahara naar de Middellandse Zee waait. Deze mengeling van kracht en verfijning ligt ten grondslag aan alle modellen van de Nokia 8800 Sirocco-lijn. Door het toestel af te werken met een laagje puur goud – een van de meest kostbare en duurzame elementen – wordt dit harmonieuze samengaan van kracht en schoonheid naar nieuwe hoogten getild.

De Nokia 8800 Sirocco Gold bundelt hoogwaardige communicatie met een mooie organische vormgeving. Daarnaast heeft de Nokia 8800 Sirocco Gold een saffierblauw gecoate, kraswerende glazen display. Als bewijs van ambachtelijk kunnen is het toestel voorzien van witgouden accenten op het 18-karaats goudomhulsel.

De makers van de Nokia 8800 Sirocco Gold ontleenden hun inspiratie aan technieken die al eeuwen door goudsmeden en horlogemakers worden toegepast. De beschermkap verbergt een hoge-resolutie camera en een fraai gestileerd ergonomisch toetsenblok. De Nokia 8800 Sirocco Gold wortelt niettemin in het “vorm volgt functie”-concept van de ontwerpers en technici van Nokia – een traditie die gevoed wordt door tientallen jaren ervaring met mobiele oplossingen.

Wat betreft innerlijke schoonheid kan de Nokia 8800 Sirocco Gold zich laten voorstaan op een hoge-resolutie camera, een verbluffend fraai kleurenscherm en een breed scala messaging-functies. De elegantie van de Nokia 8800 Sirocco Gold wordt gecompleteerd door een fraaie bureaulader en een Bluetooth headset in bijpassende kleuren.

De Nokia 8800 Sirocco Edition Gold is inmiddels verkrijgbaar in diverse landen. In de Benelux is deze speciale Nokia 8800 Sirocco Gold exclusief verkrijgbaar via BelCompany.Gerelateerde links:
Nokia 8800 in Goud, Platinum en Diamant van ISSE
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Veiling gesigneerde Nokia 8800 Sirocco voor AIDS fonds
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Nokia 8800 in de prijzen
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Gouden Nokia
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl