Toestellen
31 december 2006 - Ron Smeets

Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering

Ongeveer een maand geleden werd al een gouden versie van de Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition aan de wereld getoond.

Dit weekend dook deze met diamanten belegde versie op bij een van de Mobile-Review forums. Nog zonder prijskaartje, dus we kunnen nog even dromen en hopen dat ie niet al te duur zal worden. IJdele hoop, als je het mij vraagt.

Behalve de diamanten is deze versie van de Nokia 8800 uitgevoerd in Sterling Zilver in combinatie met zwart leer van een Pijlstaartrog. Ja, je leest het goed, het beest dat Crocodile Hunter Steve Irwin fataal werd.Gerelateerde links:
Veiling gesigneerde Nokia 8800 Sirocco voor AIDS fonds
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
De Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition
Nokia 8800 in de prijzen
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Nokia 8800 in Rusland ook in 't zwart
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.