Toestellen
04 maart 2007 - Ron Smeets

Nokia 8800 in Goud, Platinum en Diamant van ISSE

De Nokia 8800 is in de standaard uitvoering al niet de goedkoopste GSM die op de markt is, maar toch zijn er al diverse toestelmakers geweest die het Finse topmodel nog niet exclusief en duur genoeg vonden.

Een van de nieuwste voorbeelden hiervan is de ISSE Monaco editie van de Nokia 8800. Deze Russische toestelmaker heeft drie luxe uitvoeringen van Nokia's paradepaardje ontworpen.

Je kunt kiezen uit een zilveren, gouden of platinum versie van de Nokia 8800 ISSE Monaco die alle drie voorzien zijn van een aantal diamanten en andere edelstenen. De technische specs zijn verder hetzelfde als die van de standaard Nokia uitvoering.

De toestellen worden geleverd in een speciale luxe doos die gemaakt is van verschillende zeldzame houtsoorten.Gerelateerde links:
Nokia 8800 Sirocco Edition nu ook in diamanten uitvoering
Veiling gesigneerde Nokia 8800 Sirocco voor AIDS fonds
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Nokia 8800 in de prijzen
Bijzonder complete gouden Nokia 8800
De Nokia 8800, Aston Martin edition
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.