Geruchten
26 oktober 2006 - Ron Smeets

Nokia 870 als opvolger voor de 770?

Nog geen anderhalve dag geleden zagen we de eerste foto's van de Nokia 330. Schijnbaar de opvolger voor Nokia's internet tablet, de 770.

Inmiddels is een foto opgedoken van een andere 'opvolger' voor de 770: de Nokia 870. Volgens de forumbezoekers bij Internet Tablet Talk zou deze Nokia voorzien worden van VoIP functies en een webcam.

Vooralsnog geen woord over GPS en navigatie. Iets dat bij de geruchten over de Nokia 330 wel genoemd werd. Kwestie van afwachten dus.Gerelateerde links:
Wordt de Nokia 330 de opvolger van de 770?
Nokia blijft het proberen: nu ook navigeren met de 770
Geen 770i, wel software update voor de Internet Tablet
Google Talk op nieuwe Nokia Internet Tablet
Nokia reageert op N83 geruchten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.