Geruchten
03 april 2007 - Ron Smeets

Nokia 8600 gespot?

Op HowardForums zijn een tweetal foto's gepost van een nieuwe Nokia.

Volgens enkele bezoekers zou dit de Nokia 8600, ofwel een 'goedkopere' versie van de 8800, kunnen worden. Die conclusie wordt natuurlijk vooral getrokken omdat het toestel uiterlijk nogal wat weg heeft van de 8800, maar het chroom en andere 'duur uitziende' materialen lijken te ontbreken. Anderen zeggen weer dat het juist de opvolger van diezelfde 8800 zou zijn.

Behalve deze foto's (nog eentje na de klik) is er nog helemaal niets bekend over dit toestel. Op de foto hierboven is wel goed te zien dat ie een groter display heeft dan de huidige 8800 en dat het slider-ontwerp inderdaad veel op dat van de 8800 lijkt.

De foto hieronder toont de achterzijde van het toestel, in uitgeschoven positie, en daar is de gelijkenis met de 8800 nog duidelijker.Gerelateerde links:
Nokia Aston Martin in de winkels
Nokia 8800: Faked in China
De Nokia 8800 Sirocco Diamond Edition
Nokia 8800 in Rusland ook in 't zwart
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
Nokia 8800 in de prijzen
Nokia 8800 in Goud, Platinum en Diamant van ISSE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.