Nieuws
14 januari 2013 - Ron Smeets

Nokia 808 Pureview wedstrijd afgelopen; Winnaars bekend!

De afgelopen twaalf dagen kon je meedingen naar een van de twee Nokia 808 Pureview's die we gaan verloten. Er zijn enkele honderden inzendingen binnengekomen. Daarbij zaten een aantal hele leuke, originele foto's, De komende uren worden alle inzendingen bekeken en rond 14u00 maak ik, middels een update in dit artikel, de twee winnaars bekend.

Ik ga niet op de uitslag vooruitlopen maar bij bij de selectie van de twee winnaars zal zeker ook rekening gehouden worden met inzendingen van deelnemers die overduidelijk een betere camphone kunnen gebruiken dan het toestel dat ze nu hebben ;-) Stay tuned dus!

UPDATE (16u39): De winnaars zijn bekend. Uit enkele honderden inzendingen was het toch wel erg moeilijk kiezen hoor. Uiteindelijk heb ik twee winnaars gevonden. Eigenlijk had ik wel tien toestellen willen weggeven, maar dat ging helaas niet ;-)

De eerste winnaar is Lieke Roes. Zij schoot met haar iPhone 4S een bijzonder fraai kiekje van een redelijk angstaanjagend insect. Een lucky shot volgens mij en ik hoop niet dat de ze kort daarna aangevallen werd door het beestje ;-) De tweede winnaar is Onno Rijpkema uit Groningen. Hij maakte met zijn (oude) Nokia N82 wel een heel originele foto door het kijgat van zijn voordeur.

Bij deze mijn felicitaties aan de winnaars (die per mail ook op de hoogte gebracht zijn) en iedereen natuurlijk bedankt voor jullie deelname. Ik heb de afgelopen uren echt met veel plezier de honderden foto's bekeken. Heb je niet gewonnen dan wens ik je meer geluk bij een volgende actie. Die gaan er zeker nog komen!

De winnende foto van Lieke Roes: 808-Wedstrijd-LRoes-W

De winnende foto van Onno Rijpkema: 808-Wedstrijd-OnnoR-W

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.