Toestellen
02 mei 2012 - Ron Smeets

Nokia 808 Pureview komt dichterbij

Over de Nokia 808 Pureview is wel al zo ongeveer alles gezegd en geschreven, voor een toestel dat nog niet in de winkels ligt.

Welnu, de Finnen hebben vandaag bekend gemaakt dat de winkel release van het toestel nu begonnen is. Deze maand wordt de 808 Pureview in 'selected markets' gelanceerd. Rusland en India zijn de eerste 'gelukkigen'.

Voor zover nu bekend zullen wij ook niet meer al te lang hoeven wachten. Ruim een maand geleden werd dat nog eens bevestigd door de Nokia PR woordvoerder zelf. Ergens in mei of juni was toen de datum die circuleerde. Met het persbericht dat Nokia vandaag de wereld in stuurde over de komst van de 808 Pureview wordt dat nog eens , min of meer, bevestigd. Goed nieuws voor fans van camphones dus. Helaas ligt de adviesprijs wel wat aan de hoge kant; 599 euro, maar de uiteindelijke winkelprijs zal toch wel wat 'vriendelijker' worden ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.