Entertainment
28 augustus 2012 - Ron Smeets

Nokia 808 Pureview gebruikt in professionele fotoshoot

De Nokia 808 Pureview is zonder enige twijfel de beste camphone van dit moment. Dat vind ook fotograaf Kunal Jankee. Hij gebruikte het toestel voor een professionele fotoshoot.

Hoewel de 808 Pureview prima voldeed geeft Kunal wel eerlijk toe dat hij sommige foto's ietwat gephotoshopt heeft zodat ze beter pasten bij het beoogde resultaat van de opdrachtgever. Een 'behind de scenes' video van Kunal's fotoshoot:

Hieronder staat een van de gemaakte foto's van Kunal Jankee. Meer voorbeelden, in high-res, kun je hier bekijken. KunalJankee-808PureView-Fotoshoot

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.