Nieuws
23 oktober 2011 - Ron Smeets

Nokia 800 op Engelse TV

De Nokia 800 (aka Sea Ray) is al meerdere keren gespot. Dit weekend was het toestel te zien in enkele teaser commercials op de Engelse zender ITV2.

Het filmpje hieronder is een compilatie van de teasers die telkens niet meer dan een paar seconden duurden. Zonder ook maar iets erbij te zeggen of vermelden. Dat gebeurt later deze week in Londen ;-)

De eerste video is een compilatie van de teasers zoals ze op TV, tussen of in andere commercials, te zien zijn. De tweede video is een 'complete' teaser video van de Nokia 800.

Via (1e video) Via (2e video)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.