Geruchten
18 juni 2007 - Ron Smeets

Nokia 7900 op komst?

Dit toestel is ruim een maand geleden al eens gespot. Toen werd ie als Nokia 7500 aangekondigd door, onder andere, het Duitse PC Welt.

Inmiddels is bij Nokiaport, ook Duits, een nieuwe ‘foto’ boven water gekomen waarbij behalve de nieuwe naam, 7900, ook enkele specs genoemd worden.

Het toestel zou een quad-band GSM worden met GPRS en UMTS (geen HSDPA), een 1.3 megapixel camera, Bluetooth, TV-functie (DMB???), multimedia speler en 1GB intern gehegen.

Opvallend is dat er ook specs specifiek genoemd worden die er NIET inzitten zoals een geheugenkaart, WLAN, FM Radio en een infrarood poort.

Het zal mij benieuwen wat er uiteindelijk van deze geruchten waar zal blijken te zijn.Gerelateerde links:
Nieuwe Nokia Fashion Phone, de 7500 ?!?
Meer foto's van de Nokia 8600 'Luna'
Is dit de Nokia 7088?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.