Toestellen
03 juli 2007 - Ron Smeets

Nokia 7500 dit kwartaal in China al te koop

Voor diegenen die met smacht zitten te wachten op de release van Nokia's nieuwste 'Fashion phone', de 7500, heb ik goed en slecht nieuws.

Het goede nieuws is dat de Nokia 7500 vanaf deze maand al te koop zal zijn. Het slecht nieuws is dat je ervoor naar China moet als je hem wilt bemachtigen. Da's nog iets verder dan je voor een iPhone moet reizen ;-)

De 7500 gaat in China ongeveer 210 Euro kosten, zonder abonnement. Wanneer het toestel in Europa op de markt komt is nog niet bekend. Meer foto's:Gerelateerde links:
Eerste officiele foto van de Nokia 7500
Nokia 7900 op komst?
Nieuwe Nokia Fashion Phone, de 7500 ?!?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.