Geruchten
05 september 2011 - Ron Smeets

Nokia 703 gespot?

Dit weekend is een foto, genomen van een beeldscherm of presentatie, opgedoken van een toestel dat de Nokia 703 zou kunnen zijn, althans dat typenummer staat onder het plaatje op de foto.

Nu wordt er natuurlijk meteen driftig gespeculeerd over het feit dat dit wel eens de eerste Nokia met Windows Phone zou kunnen worden. Of de foto nu fake is of niet, ik hoop niet dat Nokia heer eerste Windows Phone toestel met de specs uitrust die op deze foto staan. Uiterlijk ziet hij er verder wel prima uit.

Nogmaals, als de afbeelding en specs juist zijn, dan wordt de Nokia 703 onder andere voorzien van een 3.7 inch display, een 5 megapixel camera met 720p HD video opname functie, 512 MB RAM en 8GB opslag geheugen. Nog los van de specs die niet genoemd worden zijn dit al niet de meest indrukwekkende, voor een high-end (Windows Phone) smartphone bedoel ik dan. Enfin we zullen zien. Hieronder nog een grote versie van de gelekte presentatie/foto.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.