Geruchten
02 juni 2009 - Ron Smeets

Nokia 6790 Mako gespot

Dit weekend spotte onze Amerikaanse vriend BoyGenius de Nokia 6790 Mako. Een vreemd uitziend Nokia toestelletje met een slide-out qwerty toetsenbord en grote knoppen naast het ietwat kleine display.

Volgens de bron zou deze Nokia onder andere voorzien worden van Symbian S60 3rd Edition, een 2 megapixel camera, GPS en een 2.5mm audio aansluiting.

Mocht dit inderdaad meer dan een (photoshop) gerucht blijken te zijn dan denk ik dat de Nokia 6790 Mako zal moeten gaan concureren met andere messaging toestellen van bijvoorbeeld LG en Samsung. Nog enkele foto's:
normal_Nokia6790_7
nokia-6790-mako-01

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.