Toestellen
21 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia 6600i Slide aangekondigd

Kort na de introductie van drie low-end modellen komt de Finse fabrikant nu met een vernieuwde uitvoering van de 6600 Slide, een mid-range 5 megapixel camphone slider, op de proppen, de Nokia 6600i Slide.

Deze nieuwe versie zal gedurende het derde kwartaal van dit jaar in de winkels gaan verschijnen. Zonder abonnement wordt de adviesprijs iets van 240 Euro (incl. BTW).

De specs bevatten behalve de 5 megapixel camera met LED flitser onder andere een 2.2 inch QVGA display, ingebouwde FM Radio Tuner en een microSD geheugenkaart gleuf (standaard wordt een 1GB kaartje meegeleverd). De behuizing van de 6600i Slide is van geborsteld aluminium en chrome accenten. Volgens Nokia is de 6600i Slide bovendien de kleinste 5 Megapixel slider camphone ter wereld, maar dat soort records houden nooit lang stand ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.