Toestellen
05 februari 2010 - Ron Smeets

Nokia 6303i Classic gepresenteerd

Gen echt schokkende lancering, maar gisteren heeft Nokia een 'i' versie van de populaire 6303 Classic gepresenteerd.

Behalve de gunstige prijs (105 Euro, zonder abonnement), de betere accu (8 uur spreektijd en 515 uur standby), iets meer intern geheugen,  het feit dat er nu ook 8GB microSD geheugenkaartjes in kunnen en een 2GB kaartje meegeleverd wordt, moet je wel heel erg goed zoeken naar de verschillen tussen de Nokia 6303i en de 6303 ;-)

Net als zijn voorganger heeft de 6303i Classic ook een 2.2 ich QVGA display, 3.2 megapixel camera met dual-LED flitser, tri-band GSM support met EDGE/GPRS Data, 3.5mm audio aansluiting, OVI maps 2.0 (ja, de ietwat oudere versie), microUSB aansluiting en het S40 Besturingssysteem. Nokia-6303i-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.