Toestellen
26 maart 2008 - Ron Smeets

Nokia 6300i officieel aangekondigd

De Finse toestel fabrikant heeft vandaag de komst van de 6300i officieel bekend gemaakt.

Het toestel heeft nagenoeg dezelfde specs als de populaire 6300 die inmiddels ruim een jaar in de winkels ligt. Het grote verschil is de aanwezigheid van een WLAN (WiFi) modulen en mobiele VoIP software waardoor het toestel ook te gebruiken is voor internetbellers thuis en op kantoor.

De 6300i zal gedurende het tweede kwartaal van dit jaar op de markt komen en gaat (excl. abonnement en BTW) zo'n 175 Euro kosten.

Berichten over een nieuwere versie van de Nokia 6300 met VoIP optie zijn we al eens eerder tegengekomen, maar nu is het dus officieel.Gerelateerde links:
Nieuwe Amerikaanse Nokia met WLAN op komst?
Nieuwe Nokia toestellen uitgelekt?
Nokia 6301 is de 6300 met WiFi en UMA
Nokia 6300 in regenboog kleuren
Nokia 6300: jong of zakelijk?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.