Toestellen
15 februari 2007 - Ron Smeets

Nokia 6300: jong of zakelijk?

Een van de minder prominente primeurs van Nokia tijdens 3GSM was die van de 6300. Het betrof dan ook geen wereldprimeur want het toestel is in Azie al in verschillende landen te koop.

De 6300 is een mid-range candybar toestel dat zowel de zakelijke als jonge mobiele bellers zal aanspreken. Fraai vormgegeven en voorzien van de welbekende Nokia gebruiksvriendelijkheid.

De reden dat het toestel zowel de zakelijke als de jonge gebruikers zou kunnen gaan aanspreken is het feit dat de zakelijke vormgeving vergezeld wordt van diverse multimedia functies voor muziek en mobile video.Gerelateerde links:
Ook NAVTEQ kaarten voor Nokia 6110 Navigator
Nokia N95: verbazingwekkend licht maar toch te dik
Nokia N95 eind Maart in Nederland te koop
Nokia verkoopt miljard mobieltjes
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.