Geruchten
17 april 2007 - Ron Smeets

Nokia 6110 Classic is dus de 6120 Classic

Zondag dook een gerucht op waarin twee nieuwe Nokia toestellen werden getoond. de 6110 Classic was een van die twee toestellen.

Inmiddels is een duidelijkere foto (klik op de foto hiernaast voor een grotere versie) met meer info boven water gekomen en wat blijkt. Het wazige toestel uit het gerucht bestaat inderdaad, maar het is wel de 6120 Classic. Een cijfertje verschil dus. Op de foto hiernaast is het toestel te zien en hij lijkt dus heel erg veel op de '6110 Classic' uit het gerucht van zondag.

De 6120 Classic is een platte Series 60 candybar (15mm) met quad band GSM, UMTS en HSDPA, een 2 inch QVGA display, Bluetooth 2.0 met A2DP, 2MP camera met flits en een microSD geheugenkaart optie.

De 6120 Classic zou ergens in Juni op de markt komen en zo'n 260 Euro gaan kosten (zonder abonnement). Of hij dan ook meteen in Nederland de koop zal zijn is nog niet bekend.Gerelateerde links:
Twee nieuwe uitvoeringen van de Nokia 6110?
Nokia 6110 Navigator
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.