Geruchten
09 oktober 2011 - Ron Smeets

Nokia 603 (Symbian Belle) gespot

Eind augustus presenteerde Nokia al drie toestellen die standaard met Symbian Belle uitgerust zullen worden. Dat waren de 600, 700 en 701.

Dit weekend zijn een aantal afbeeldingen uitgelekt van een nieuwe low-mid range Symbian Belle toestel, de Nokia 603. Op zich niet zo'n spannend toestel, maar als de specs die hieronder genoemd worden kloppen en het prijskaartje ligt in de buurt van zijn 'zusje', de Nokia 600, dan kan de Nokia 603, uitgaande van de prijs-kwaliteit verhouding, best een interessant alternatief worden.

De specs van de Nokia 603 zoals die door SymbianTweet ontvangen werden van een, natuurlijk, anonieme bron.
- 1GHz ARM 11 Processor
- 5 megapixel Camera
- Touchscreen display (360 x 640)
- Symbian Belle
- WiFi
- NFC
- GRPS/EDGE?UMTS en HSDPA Support
- Bluetooth
- Verwisselbare covers

Nokia-603-Rumor-0910-a Nokia-603-Rumor-0910-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.