Geruchten
31 juli 2009 - Ron Smeets

Nokia 5800i XpressMusic gespot

Op zich gebeurt het vaker dat Nokia na een aantal maanden een 'i' model upgrade uitbrengt. Zo is vandaag dus de Nokia 5800i XpressMusic gespot via de site van de FCC alwaar het toestel ter goedkeuring al is aangeboden.

Opvallend is wel dat Nokia de 'i' upgrade meestal voorzag van ietwat betere (lees: uitgebreidere) specs dan het origineel. In het geval van de 5800i lijkt dat niet zo te zijn. Als de geruchten kloppen dan moet de 5800i het doen zonder WiFi.

De overige specs zouden nagenoeg gelijk blijven. Ofwel, het lijkt er op dat de 5800i een ietwat goedkopere uitvoering gaat worden. Over de prijs en eventuele beschikbaarheid van dit toestel is verder nog niets bekend. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.