Nieuws
28 juli 2010 - Ron Smeets

Nokia 5800 XpressMusic death grip

Nee, dit filmpje is nu eens niet van Apple afkomstig, maar de death grip / antenne problemen blijft de gemoederen bezig houden. Heronder zie je hoe je het probleem bij de Nokia 5800 XpressMusic kunt laten optreden.

Ook nu geldt weer dat je het toestel op een ietwat onnatuurlijke manier moet vasthouden om het antennesignaal te verstoren. Bij de iPhone 4 is dat nu juist het grote probleem. De ontvangst van dat toestel gaat namelijk achteruit als je hem op een natuurlijke wijze vasthoudt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.