Geruchten
08 september 2008 - Ron Smeets

Nokia 5800 XPressMedia vanaf 8 Oktober in Engeland?

Het eerste touchscreen mobieltje van Finse afkomst wacht nog steeds op een officiele aankondiging. Nokia heeft zelf al enkele malen geroepen dat het toestel nog dit jaar in de winkels zal liggen maar wanneer precies is nog steeds niet bekend.

Een 'betrouwbare bron' heeft nu tegenover JustAMP laten weten dat de Tube, of 5800 XpressMedia, vanaf 8 Oktober in Engeland op de markt gaat komen.

Hoe betrouwbaar deze bron is weet natuurlijk niemand maar het is wel de zoveelste aanwijzing dat de eerste Nokia met Touchscreen bediening nog voor het eind van dit jaar het daglicht zal zien.Gerelateerde links:
Eerste Symbian Touchscreen Samsung in 2009
Nokia Tube komt eind dit jaar
Nieuwe foto's van de Nokia Tube uitgelekt
Nokia 5800 XpressMedia in nieuwe Batman film?
Nokia touchscreen toestel nog dit jaar in de winkels
Nokia 5800 XpressMusic op Duitse reclameposter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.