Geruchten
25 september 2008 - Ron Smeets

Nokia 5800 XpressMedia aankondiging op 2 Oktober?

Gisteren lekte de eerste officiele persfoto uit van de veelbesproken eerste Nokia met touchscreen en nu worden de geruchten steeds sterker dat het toestel over ruim een week wereldwijd aangekondigd gaat worden.

Volgens diverse bronnen wordt de Nokia 5800 XpressMedia op 2 Oktober, samen met de Comes With Music service, in Londen gepresenteerd.

Het is niet bekend of de 5800 ook een van de eerste Comes With Music toestellen zal worden. Wij hebben nog niets van Nokia zelf hierover vernomen dus het wordt nog even afwachten op een eventuele bevestiging van deze geruchten.

Via: Pocket Lint

Gerelateerde links:
Eerste officiele foto van de Nokia Tube (5800) gelekt
Nokia 5800 XPressMedia vanaf 8 Oktober in Engeland?
Nieuwe foto's van de Nokia Tube uitgelekt
Nokia 5800 XpressMusic op Duitse reclameposter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.