Toestellen
27 november 2008 - Ron Smeets

Nokia 5800 op weg naar de winkels

Wij hebben er nog niet veel aan, tenzij je binnenkort een tripje naar Spanje, Rusland, India, Hong Kong, Taiwan of Finland in de planning hebt staan, maar Nokia heeft vandaag bekend gemaakt dat de veelbesproken en langverwachte 5800 XpressMusic nu officieel op weg is naar de winkels in deze landen.

Doorgaans betekent dit overigens dat het nog één tot drie weken duurt voordat de toestellen daadwerkelijk verkrijgbaar zullen zijn. Dus niet meteen op het vliegtuig stappen nu ;-)

Ik ben ook benieuwd wanneer de eerste exemplaren via de import kanalen ons land gaan bereiken. Let in ieder geval op dat je niet in de oplichterij van sommige online retailers trapt die je lokken met zinnetjes als 'Bestel Nu!' of 'Nu verkrijgbaar' om vervolgens, na besteld en (aan)betaalt te hebben, jou doodleuk vertellen dat de levertijd tussen de 12 en 16 weken bedraagt.

Gewoon nog even geduld opbrengen. Voor je het weet is 't Maart en ligt ie hier ook volop in de winkels ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.