Toestellen
24 november 2008 - Ron Smeets

Nokia 5800 op eBay te koop

Deze eBay aanbieder uit Hong Kong heeft er 9, de veiling loopt nog tot 1 December en de 'Buy it Now' prijs is maar liefst $950 (ca. 725 Euro) dus als je nu (lees: over een week) al met een Nokia 5800 XpressMusic gezien wilt worden dan moet je er snel bij zijn en fors in je buidel tasten.

Mmmh, voor dat geld zou ik toch nog een paar maanden wachten. Wil je er toch vóór de Kerst al eentje hebben dan adviseer ik een weekendje Barcelona met Ryan Air.

Het toestel kost in Spanje namelijk 429 Euro, een retourtje Barcelona met Ryan Air heb je al voor een kleine 100 Euro, een nachtje in een cheapo hotel kost maximaal 40 Euro. Dan heb je een Nokia 5800 XpressMusic voor minder dan 600 Euro, hebt twee leuke dagen in Barcelona door kunnen brengen en ruim 130 Euro verdiend ten opzichte van het eBay prijskaartje ;-)

Nee, serieus, ik zou hem echt niet kopen voor 725 Euro!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.