Entertainment
15 mei 2009 - Ron Smeets

Nokia 5800 'iPhone'

Voordat de Nokia 5800 XpressMusic in de winkels lag werd hij al door sommigen gezien als een mogelijke iPhone killer. Onzin natuurlijk want deze twee toestellen zijn, los van de touchscreen functionaliteit, nauwelijks met elkaar te vergelijken.

Voor diegenen die hun Nokia 5800 toch iets meer op een iPhone willen laten lijken is er MyPhone. Onderstaande video laat zien hoe het werkt. Helaas is het niet gratis. Ze vragen er namelijk 13 dollar voor. Best prijzig voor een 'fun gadget'.

http://www.youtube.com/watch?v=7M4oVytvckM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.