Entertainment
18 oktober 2008 - Ron Smeets

Nokia 5800 in videoclip Britney Spears

Weer een fraai staaltje product placement, dit keer afkomstig van Nokia. De Finnen hebben hun nieuwste XpressMusic phone, de 5800 een prominente plek weten te geven in de nieuwe (come-back) clip van Britney Spears.

Op zich best een gewaagde stap van de degelijke Finnen om zich te associëren met dit enfant terrible van de pop scene die de afgelopen jaren toch vooral bekend stond als een slechte, aan alcohol en pillen verslaafde, alleenstaande moeder maar nu weer helemaal op de goede weg terug lijkt te zijn.

Hieronder kun je de hele clip bekijken. De Nokia 5800 maakt zijn eerste opwachting na zo'n 25 seconden en vervolgens ruim een minuut later nog eens.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.