Entertainment
30 april 2009 - Ron Smeets

Nokia 5800 en Comes With Music vanaf 1 Mei ook in Mexico

Mmmh, gezien de Varkensgriep epidemie lijkt me dit niet echt een gelukkig gekozen releasedatum voor de Mexicaanse markt. Ik zag gisteren namelijk nog op TV dat bijna de helft van alle inwoners van Mexico City voorlopig binnenblijft.

Maar goed, zo'n release staat natuurlijk al lang van tevoren gepland en er zullen ook al de nodige marketing dollars (of peso's) lokaal geinvesteerd zijn. Misschien dat de gemiddelde Mexicaan die de Nokia 5800 XpressMusic in combinatie met Comes With Music echt wil hebben hem online, thuis vanauit zijn luie stoel, gaat kopen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.