Accessoires
04 april 2009 - Ron Smeets

Nokia 5800 Auto houder

Als je de Nokia 5800 XM ook als navigatiesysteem wilt gebruiken dan is het natuurlijk handig om het toestel in een houder te plaatsen en niet los op je schoot of het dashboard te leggen.

Hieronder zie je een korte videodemo van de ProClip Car Kit, speciaal voor de 5800 XM. Het toestel zit stevig vast en alle bedieningsknoppen zijn goed bereikbaar.

Ik zou hem overigens wel draaibaar gemaakt hebben zodat je het toestel ook in 'landscape' modus kon positioneren. Kan soms wel eens handig zijn bij het navigeren (Nee, niet om te mailen of SMS-en tijdens het rijden ;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=_wp3Vb-0BIs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.