Geruchten
09 januari 2009 - Ron Smeets

Nokia 5710 XpressMusic duikt weer op

Ruim een jaar geleden, in Oktober van 2007, dook de Nokia 5710 Xpressmusic voor het eerst in het geruchtencircuit op maar daarna, na een hernieuwde 'ontdekking' op de CES van 2008, werd het verdacht stil rondom de beoogde opvolger van de 5700 XpressMusic.

Nu is het toestel echter ineens weer opgedoken en wel op de site van Nokia zelf (zie screenshot hieronder). Zou hij dan toch nog komen? Vooralsnog zijn er vanuit het Nokia kamp nog geen officiele berichten rondom de 5710 XpressMusic vrijgegeven.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.