Toestellen
29 maart 2007 - Ron Smeets

Nokia 5700 'XpressMusic' komt nog deze lente

Nokia heeft vandaag officieel de 5700 XpressMusic aangekondigd die al eerder in het geruchtencircuit opdook.

Het toestel lijkt als twee druppels water op de 3250 XpressMusic die al een tijdje op de markt is, compleet met het roterende key- / multimediapad.

Tot de specs van de Nokia 5700 XpressMusic behoren onder andere een 2MP camera, quad-band GSM met UMTS, multimedia speler (MP3/WMA/AAC/AAC+/MP4), maximaal 2GB microSD geheugenkaart, Bluetooth met AD2P, een 3.5mm audio aansluiting voor je koptelefoon en het Symbian S60 operating system.

Hij komt nog voor de zomer in de winkels hier in Europa en gaat, zonder abonnement, zo'n 420 Euro kosten (incl. BTW)Gerelateerde links:
Sony Ericsson en Nokia hebben de beste muziek GSM's
Opvolger voor de 3250 en 5300 op komst? Nokia 5700
Nokia verlaagt toestelprijzen na tegenvallende verkopen
Al 1 miljoen Nokia 3250's verkocht
Nokia Brandname voor musicphones
Nokia 3250: low-budget musicphone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.